logo-alb

Servicii

REALIZARE TUR VIRTUAL 360° & 360° - 3D

Obiectivele turistice, instituțiile și companiile au nevoie de mai multă expunere online pentru magazinele și spațiile lor. 

Pe baza panoramelor 360° sau a panoramelor 3D-360°, oferim servicii de realizare tur virtual 360°, de orice complexitate, marcate cu logo-uri și elemente de design ale companiei, împreună cu încorporarea elementelor interactive, precum fotografii, videoclipuri, audio etc. Tururile virtuale 3D sunt cele mai impresionante și captivante instrumente de promovare ale unui muzeu, obiectiv turistic sau afacere, deoarece privitorul „călătorește în timp și spațiu”.

Clienții noștri primesc un tur virtual complet funcțional dezvoltat în HTML5 și acceptat de orice computer sau dispozitiv mobil (iOS, Android, Windows Phone). Informații (butoane de descriere care pot fi plasate în panoramă), imagini încorporate, video și audio pot fi adăugate turului virtual.

FOTOGRAFIE 360° & 360° - 3D – O FOTOGRAFIE FACE CÂT 1000 DE CUVINTE

Prin serviciul de foto 360°, oferim o experiență completă online de a fi prezenți la locație, din fața calculatorului sau a telefonului mobil. O imagine la 360 reprezintă o imagine panoramică sferică cu elementul suplimentar de interactivitate (care poate exista doar în mediul online).

Echipa noastră realizează fotografii panoramice 360 ​​° de înaltă calitate, cu rezoluție de până la 20000×10000 pixeli (în proiecția echidistantă) și efectuează post-procesare profesională și corecții de orice complexitate. Fotografiile 3D sunt cele mai impresionante și captivante, privitorul simte că „călătorește în timp și spațiu”

Cu ajutorul acestor fotografii, punem în valoare obiectivele turistice, muzeele, proprietățile imobiliare și afacerile din diferite domenii.

VIDEO 360° & 360° – 3D

Realizăm videoclipuri stabilizate de înaltă calitate cu rezoluție 8k și 4k. Acestea sunt acceptate de cele mai avansate tehnologii, cum ar fi ochelarii de realitate virtuală (inclusiv Samsung Gear VR), diferite dispozitive electronice și canale YouTube.

Videoclipul panoramic acoperă tot spațiul din jurul camerei 360×180 grade și este disponibil în orice format alegeți: .mp4, .avi, .mov etc. Toate videoclipurile sunt realizate și păstrate în cadre, făcând posibilă codificarea lor în orice format disponibil, cu o rezoluție de până la 8k.

previewvideo360
Rulează videoul
previewvideo3d
Rulează videoul
previewtimelapse360
Rulează videoul
previewtimelapse3d
Rulează videoul

360° & 360°- 3D TIMELAPSE

Putem realiza timelaps-uri panoramice cu o rezoluție de până la 8k, disponibilă în orice format la alegere: .mp4, .avi, .mov etc., cu un post-tratament profesional. Timelapse-urile 360 ​​° și 3D-360 ° sunt acceptate de cele mai avansate tehnologii, cum ar fi ochelarii de realitate virtuală (inclusiv Samsung Gear VR), diverse dispozitive electronice și canalele YouTube.

360° AERIAL & UNDERWATER

La Infinity360 avem drone avansate și instrumente eficiente la dispoziția noastră pentru a ne asigura că imaginile aeriene de înaltă definiție captate de către echipa noastra nu se compromit niciodată. În timp ce surprindem peisajele, invariabil păstrează frumusețea și detaliile lor.

Dacă fotografia aeriană v-a fascinat și căutați o sesiune fructuoasă, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați la momentul potrivit.

Filmarile 360°  subacvatice va vor arata cu adevarat minunata lume vazuta pana acum doar de scafandrii.

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Planificare

Înțelegem nevoile dumneavoastră și vă propunem soluția optimă.

Execuție

Realizăm fotografiile 360° la locație.

Procesare

Procesăm fotografiile, le edităm și le livrăm sau le folosim pentru realizarea unui tur virtual 360°.

Finalizare

Vă oferim toate materialele comandate de dumneavoastră.

realizare tur virtual 360

Cu tururile virtuale permiteți utilizatorilor din online să intre pe ușa afacerii dumneavoastre și să se transforme în clienți. Dublați numărul de rezervări, achiziții online și clienți ce vă pășesc pragul.

Tururile de afaceri virtuale realizate de Infinity360 folosesc tehnologia de vârf oferită de Google Street View pentru a oferi clienților și potențialilor clienți un tur interactiv al afacerii care poate fi adăugat la site-ul dvs. și la înregistrarea companiei pe Google.

De ce ar trebui să folosiți Google Street View?

Puteți avea mii de vizitatori online în fiecare lună. Există o mulțime de avantaje ale utilizării Street View, deoarece ajută la creșterea notorietății brandului, invitând mai mulți clienți să aibă experiență despre ambianța și decorul companiei dvs. cu navigarea familiară Street View și vă permite, de asemenea, să adăugați fotografii de calitate prezența dvs. pe Google.

Unde văd utilizatorii de internet Street View?

Utilizatorii pot vedea Street View în rezultatele căutării, în Google Maps, pe  și desktop, smartphone-uri sau tablete.

Care va fi costul pentru realizare tur virtual Google Street View?

Nu există taxe ascunse, cu excepția unei taxe unice pentru fotografiere. Încărcăm imaginile, iar găzduirea este gratuită. Prețurile fotografiilor pot varia și depind de suprafața pătrată a locației.

Cât durează procesul?

Ședințele foto se bazează pe programul dumneavoastră  și sunt concepute pentru a avea un impact minim asupra operațiunilor desfpșurate. De obicei sunt în câteva ore. Odată ce ședința foto este terminată și realizăm turul virtual, trebuie doar să îl încărcați pe Google. Acesta va fi afișat pe Google în câteva zile.

DE CE NOI ?

Multiplatformă

Tururile virtuale realizate de noi sunt multiplatformă. Acestea pot fi vizionate pe orice tip de dispozitiv.

Echipament Profesional

Folosim cele mai noi echipamente de la liderii pieței de dispozitive pentru fotografie 360°.

Calitatea Serviciilor

Punem foarte mult accent pe calitatea serviciilor oferite și pe relația cu clienții noștri.

Rapiditate

Timp rapid de execuție. Nu va trebui să opriți fluxul businessului pe perioada realizării fotografiilor.

Prețuri Accesibile

Venim în ajutorul tuturor tipurilor de afaceri cu prețuri foarte atractive pentru fotografie și tur virtual 360°.

ro_RORomanian